Parties and meetings

Juhlia ja kokouksia

English texts will come soon!

Patapirtillä on vakiintunut maine erilaisten juhlien pitopaikkana. Pirtissä on vietetty niin häitä kuin hautajaisia, kastejuhlia, syntymäpäiviä, suvun kokoontumisia, pikkujouluja ja tietenkin Äitien ja Isien päiviä. Haluamme palvella Sinua parhaalla mahdollisella tavalla ja tehdä juhlapäivästäsi ikimuistoisen!

Toisaalta Pirttiin on kokoonnuttu myös hankkimaan uutta tietoa, tekemään päätöksiä, ryhmäytymään ja virkistymään; seinät venyvät myös koulutus- ja kokoontumistilaksi. Kokousväelle on tarjolla kolme erilaista tilaa; Pirtti isoja kokoontumisia varten (18 – 40 hlö, pääosin kokouskäytössä päiväaikaan), Lyhtykuisti vähän pienemmille (4 – 18 hlö, pääosin kokouskäytössä päiväaikaan) ja Päätykamari (4 – 14 hlö, käytettävissä myös ravintolan aukioloaikana). Kokousväelle on tarjolla laajakaista ja peruskokousvälineet (videotykki, valkokangas, fläppitaulu).

Useimpiin juhliin ja kokoontumisiin liittyy ruokailu. Räätälöimme tarjoilun toiveidenne mukaisesti. Näistä esimerkeistä on hyvä lähteä suunnittelemaan yhteistä juhla- tai kokoontumishetkeä. Kerro tarpeistasi – pyydä tarjous!

 

Pirtinpataa – 24 € / hlö (10-25 hlö ryhmä)

 

• Alkusalaatti, pirtinpata  (tuhti lihapata naudan ja porsaan sisäfileetä, sipulia, pekonia, punaviiniä), Leipä, levite, vesi, maito, mehu, kotikalja. Kahvi/tee ja karamelli.
• Lisäksi marjaisa täytekakku + 10 € / hlö

 

Pirtinkäriste –  23 € / hlö (10 – 25 hlö ryhmä)

 

• Alkusalaatti, pirtinkäriste (käristetyylinen pata naudan ja porsaan sisäfileetä, sipulia, pekonia, tummaa olutta). Leipä, levite, vesi, maito, mehu, kotikalja. Kahvi/tee ja karamelli.
• Lisäksi marjaisa täytekakku + 10 € / hlö

Perinteinen Pirtin noutopöytä – 36 € / hlö (15 – 25 hlö ryhmä)

• Vihersalaatti ja salaatinkastike, Waldorfinsalaatti tai sienisalaatti. Uunissa paistettu kirjolohen filee, porsaan ulkofilee, sieni- tai kermapippurikastike, yrttiperunat, kuumat kasvikset. Leipä, levite, vesi, maito, mehu, kotikalja. Kahvi / tee / mehu ja marjaisa täytekakku.

 

Pirtin parempi juhlapöytä – 48 € / hlö (15 – 25 hlö ryhmä)

 

• Kuha ceviche, Karpalosilliä, luomukananmunat, keitetty peruna, Hedelmäinen broilerisalaatti, Vihersalaatti ja salaatinkastike, Waldorfinsalaatti tai sienisalaatti. Uunissa paistettu kirjolohen filee, porsaan ulkofilee, sieni- tai kermapippurikastike, yrtti- tai juustoperunat, kuumat kasvikset tai kasvisgratiini ja punajuuri-aurajuustopaistos. Leipä, levite, vesi, maito, mehu, kotikalja. Kahvi / tee / mehu ja marjaisa täytekakku.

 

Kahvikokous 4 – 15 hlö (sis. kokoustilan käytön 1 – 3 tuntia ja kokousvälineet)

• Kahvi / tee ja Katrin kaardemummapulla – hinta 10 € / hlö, minimiveloitus 100 €.
• Kahvi / tee ja Suolainen piirakka – hinta 15 € / hlö, minimiveloitus 120 €.
• Kahvi / tee ja Makea marjapiirakka – hinta 15 € / hlö, minimiveloitus 120 €.