Luonnonhoivaa & Luonnonvoimaa

Hoivaa ja voimaa

Me Uusi-Yijälän tilan väki uskomme luonnon hyvää tekevään voimaan ja ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Haluamme tarjota vieraillemme onnellista oloa ja ikimuistoisia elämyksiä. Toivomme, että tulevaisuudessa voimme yhdistää palvelumme Green Care –laatumerkin alle.

Green Care on luontoon ja maaseutuympäristöön liittyvää ammatillista toimintaa, jolla edistetään ihmisten hyvinvointia ja elämälaatua. Toimintaa harjoitetaan tavoitteellisesti, vastuullisesti sekä ammatillisesti. Hyvinvointia lisäävät vaikutukset syntyvät muun muassa luonnon elvyttävyyden, osallisuuden ja kokemuksellisuuden avulla.

Torstaisin klo 18 – 19 (saapuminen klo 17.45) tarjolla on Casa-meditaatio, jota ohjaa luontoisterapeutti Pirjo-Riitta Haimila, yli 40 vuotta hemmottelevaa hoivaa ja rinnalla kulkemista. Hän tarjoaa myös mm. seuraavia palveluja:

– Akupunktio: ensikäynti 50 € / 1 tunti, seuraavat 35 € / 45 minuuttia
– BH -terapia, Tasapainottamisen kautta kehon ja mielen harmoniaan: 70 € / 90 min
– Lymfahoito: 38 € / 30 min, 49 € / 45min, 90 € / 90 min

–  Koko kehon vyöhyketerapia /refleksologia:  50 € / 45 min, 90 € / 90 min

– Vyöhyketerapia: 45 € / 45 min, 50 € / 60 min, 70 € / 90 min

– Värähtelyrentoutus, mielikuvamatka ja energiarummutus: 45 € / 30 min, 60 € / 45 min, 70 € / 60 min

Varaa aikasi suoraan Pirjo-Riitalta, p. +358 41 547 1478.

Tarina

Patapirtin pihapiiristä, viinikellarin takaa, aukeaa ihan oikea ”Puolen hehtaarin metsä”. Sen sydämessä piilee 1740-luvulla rakennettu vilja-aitta, joka on siirretty nykyiselle paikalleen 1780-luvulla. Metsän sydämessä kasvaa yli satavuotiaita mäntyjä, jotka vielä 1970-luvulla olivat lehmien kyljenkyhnytyspuita ja metsä oli itse asiassa hakamaalaidun, jolla ahomansikat ja kissankellot viihtyivät. Viimeisen 50 vuoden aikana metsään on istutettu kuusia, joiden juurella kiertävät polut kiehtovat mielikuvitusta. Ketunleipien, sammalten ja kielonvarsien lomassa voi nähdä keijuja ja männinkäisiä.

Jossain vaiheessa metsään on muuttanut Leiskupeikkojen iloinen heimo – ehkä he ovat asustaneet siellä aina, mutta vasta viime vuosina he ovat uskaltautuneet ihmisten ilmoille. Leiskupeikot levittävät Ilosofiaa, uskoa siihen, että hyvyys ja rakkaus ja leikkimielinen jekuttelu valloittavat maailman! Jo sadat lapset ja lapsenmieliset ovat seurustelleet paitsi peikkojen myös keijujen, tonttujen, karhujen ja muiden metsän olentojen kanssa ja nauttineet Lumotun metsän talvi- ja kesätapahtumista.

Lapsiryhmille on tarjolla ”Luontopäivä Lumotussa metsässä”. Lila Leiskupeikon ohjauksella kuljetaan Hiljaisuuden polulla, keskustellaan kierrätyksen tärkeydestä ja roskaamisen vaaroista, seikkaillaan Sokkosilmillä, istutaan nuotiolla ja lopuksi saadaan Peikkokaste. Luontopäivän kesto on noin 2 tuntia. Hinta alkaen 10 € / hlö, minimimaksu 200 €.

Kuulumisia Lumotusta Metsästä

Hei, me haikkuillaan tänään 26.8.2017 🙂 ... Näytä enemmänNäytä vähemmän

Avaa Facebookissa
·Jaa

Lumotun metsän väki kurkistelee ihmeissään Keskipellolle; sinne on tullut kiiltävää ja hohtavaa ja ruohoa leikataan että silppu lentää.
Viikon päästä siellä on jo tuommoisia karvaisia kavereita - saa tulla meitäkin katsomaan!
... Näytä enemmänNäytä vähemmän

Syksyn karvaisimman tapahtuman (lauantaina 26.8.2017) valmistelut etenevät hurjaa vauhtia paikallisen talkooporukan tahdittamina. Eläinaitauksetkin on jo testattu oman väen voimin ja vahva ehdokas...

Avaa Facebookissa
·Jaa

Tämmöisiä karvakavereita on tulossa meitä tervehtimään - tule Sinäkin! ... Näytä enemmänNäytä vähemmän

Highland Cattle-rodun vuosinäyttely

elokuu 26, 2017, 11:00am - elokuu 26, 2017, 8:00am

JÄMSÄ2017! Suomen Highland Cattle Club ry:n kansallinen highland cattle vuosinäyttely järjestetään Jämsässä Patapirtin maastoissa lauantaina 26.8.2017. Kyseessä on juhlanäyttely, sillä vu...

Avaa Facebookissa
·Jaa

Marjat kypsyvät puutarhassa ja Lumotun metsän väki on pitkästä aikaa lähtenyt liikkeelle. Kisserii on nähty maistelemassa viinimarjoja! ... Näytä enemmänNäytä vähemmän

Avaa Facebookissa
·Jaa

Lumottu Metsä updated their cover photo. ... Näytä enemmänNäytä vähemmän

Avaa Facebookissa
·Jaa

Lumottu Metsä updated their profile picture. ... Näytä enemmänNäytä vähemmän

Avaa Facebookissa
·Jaa