Majoitus ja saunapalvelut

Majoitustilat palvelevat koko festarikesän 26.6. - 27.8.2017. Majoitus suljettu 29.8.-15.11.2017 sairasloman vuoksi 

Tarvitsetko hemmottelua? Haluatko viipyä lämminhenkisessä miljöössä hyvien palvelujen parissa? Kaipaatko mummolameininkiä tai ikimuistoisen hääyön ja -aamun? Vieraidemme mukaan meiltä saa tätä kaikkea. Vuonna 2005 valmistuneet majoitushuoneemme ja sauna tarjoavat mukavat perustilat. Talon aamiainen on saanut kehuja monipuolisuudestaan ja tuoreudestaan. Himoksen matkailualueen liikkumisympäristö aukeaa kotioveltamme niin kesällä kuin talvella ja ihanat yhteistyökumppanit tarjoavat Sinulle niin hemmotteluhoitoja/vyöhyketerapiaa/lymfaterapiaa/kuppausta (kysy lisää Pirjo-Riitta Haimila, p. +358 41 547 1478) kuin opastettuja luontoliikkumiselämyksiä ja vaikka jousiammuntaa ja yhteislauluja.

Yläkerrassa on viisi majoitushuonetta, joista neljässä oma suihku/wc. Perusvuodepaikkoja on 10, enimmillään pystymme palvelemaan 16 hlö. Siksi palvelu on taatusti yksilöllistä!

  • Punainen "Ruusukamari" on romanttista rakkautta ja parisuhteen hoitoa varten. Majoittujia max. 2+1.
  • Ruohonvihreä "Lehmäkamari" on kunnianosoitus maidontuottajille. Majoittujia max. 2+3.
  • Keltainen kamari tuntee nimen "Aurinkoinen Eurooppa" mummon 20-luvulla tekemän Euroopan turneen muistoksi. Majoittujia max 2+3.
  • Sininen kamari, jonka seinältä P.E. Svinhufvud ja C.G.E. Mannerheim tiirustelevat, tuntee nimen "Itsenäinen Suomi". Majoittujia max. 2+1.

Vanhan puolen päällä sijaitseva Päätykamari palvelee parhaiten kokouskäytössä. Oma suihku ja kaksi wc:tä löytyvät uuden puolen aulatilan vierestä. Majoittujia max 6.

Saunaosastolla tervaleppä tuoksuu ja poreamme houkuttelee kuplimaan. Saunan sisustuksessa paikalliset kirvesmiesveljekset Jarmo ja Marko Saarinen ovat käyttäneet luovaa mielikuvitusta ja saaneet hyötyneliöt kohdilleen! Sauna lämpenee iltaisin, mutta myös muiden toiveiden mukaan. Kylpeminen tapahtuu yleensä huonekunnittain.

Nauti kesästä ja luomutilan tuoksuista ja tunnelmasta! Seppälän tilan lammastytöt odottavat ruokintaa ja rapsutusta, marjamaat kitkijöitä ja marjojen maistelijoita. Patalahti kutsuu uimaan, melomaan, kalastamaan. Täällä on hyvä viettää kesää!

Huom! Jämsäläiset kulttuurikohteet, kuten Veli Ähtävän ateljee, Huopaliikkeet ja -näyttely, J+J -teatterin ja muiden kesäteatterin esitykset, ovat kivenheiton päässä. Jyväskylään esim. Alvar Aalto -museoon (www.alvaraalto.fi) on meiltä vain 55 km eli 40 minuutin ajomatka ja saman verran Mänttään Serlachiuksen Gösta- ja Gustaf-museoihin (www.serlachius.fi ) sekä Petäjäveden Vanhalle kirkolle (Unescon maailmanperintokohde, www.petajavesi.fi/kirkko ). Näin kesälläkin on hyvä antaa aikaa myös kulttuurille ja historialle!

Tiedustelut: p. 045-6511405, .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Hinnasto

Huonehintoihin sisältyy aamiainen, vuodevaatteet, saunan käyttö. Huom! Hinnat muuttuneet edellisen kerran 1.10.2014!

Perushinta

2 henkilöä 1 vrk 110 €, lisävuorokaudet 85 € / vrk

1 henkilön huone 85 € / vrk

Sesonkiaikoina + 25 %

Sesonkiaikoja ovat: Uusivuosi, Loppiainen, Hiihtolomaviikot, viikonloput välillä uusi vuosi - pääsiäinen, Pääsiäinen, Vappu, kesän festarit, Heinäkuun viikonloput, Rallit, Messut, Joulu.

  • Lapsi (0-13 v.) lisävuoteessa 15 €/vrk
  • Lisävuode (yli 13 v.) 30 €/vrk
  • Ryhmät - kysy tarjous!

Hääextra - 40 €

Tarjoamme hääpareille ja hääpäivää viettäville erityispalvelun: Saapumisiltana huoneessa suolaisia ja makeita herkkuja sekä piccolo-pullollinen kuplivaa kuohujuomaa. Huoneeseen tarjoillun kevyen aamukahvin jälkeen virkistytään aamusaunassa ja sen jälkeen nautitaan kunnon ravitseva aamiainen Lyhtykuistilla. Poistuminen vasta klo 15 mennessä.

Ryhmille erikseen Sauna 10 €/hlö, min. 80 €, pyyhelisä 2,50 €

Vielä yleistä: Huoneen saa saapumispäivänä haltuunsa viimeistään klo 15 ja sen luovutus on poistumispäivänä pääsääntöisesti klo 12. Olemme tarjonneet erityisesti sesonkiaikoina asiakkaille mahdollisuuden jättää varusteet Päätykammariin ja käydä suihkussa ja varusteiden vaihdossa sitten, kun Himos-rinteistä ja muista palveluista on nautittu kyllin. Erityisesti pääkaupunkiseutulaiset ja turkulaiset ovat käyttäneet tilaisuuden hyväksi ja lasketelleet poistumispäivänä täyden päivän - meiltä Himokselta matkaa kotikonnuille on tosiaan vain 2,5 - 3 tuntia! Noudatamme varaus- ja peruutuskäytännössä Suomen Maaseutumatkailuyhdistys ry:n sääntöjä.