Suomen hemmottelevinta majoitusta

Majoitus & Saunapalvelut

Tarvitsetko hemmottelua? Haluatko viipyä lämminhenkisessä miljöössä hyvien palvelujen parissa? Kaipaatko mummolameininkiä tai ikimuistoisen hääyön ja -aamun?

Vieraidemme mukaan meiltä saa tätä kaikkea. Vuonna 2005 valmistuneet hotellihuoneemme ja sauna tarjoavat viihtyisät perustilat. Talon aamiainen on saanut kehuja monipuolisuudestaan ja tuoreudestaan. Luomutilan puutarha, metsä ja Patalahti mahdollistavat monipuolisen virkistäytymisen ja liikkumisen; löydä mielipaikkasi ja rauhoitu, tutustu meloen vesiluontoon ja lintuihin, etsi Lumotun metsän pikkupolut ja halaile vanhoja lehmien kyljenkyhnytyspuita tai lähde rantalaavulle geokätköilemään.

Maaseutuhotellissamme on viisi majoitushuonetta, jokaisella oma suihku/wc. Vuodepaikkoja on 10 – 16. Takaamme yksilöllisen ja joustavan palvelun! Noudatamme varaus- ja peruutuskäytännössä Suomen Maaseutumatkailuyhdistys ry:n sääntöjä. Huoneen saa saapumispäivänä haltuunsa viimeistään klo 15 ja sen luovutus on poistumispäivänä pääsääntöisesti klo 12.

Niille asiakkaille, jotka haluavat vielä poistumispäivänä nauttia Himos-rinteistä tai muista aktiviteeteista, tarjoamme mahdollisuuden käydä suihkussa ja varusteiden vaihdossa sitten, kun palveluista on nautittu kyllin. Erityisesti pääkaupunkiseudun ja Turun suunnan laskettelijat ovat käyttäneet tilaisuuden hyväksi ja lasketelleet poistumispäivänä täyden päivän – meiltä Himokselta matkaa kotikonnuille on vain 2,5 – 3 tuntia!

Löydät lisätietoja aktiviteeteista ja saunomismahdollisuudesta huone-esittelyjen alta.

Hinnasto &
Ryhmille

2 henkilöä 1 vrk 125 €, lisävuorokaudet 99 € / vrk
1 henkilön huone 99 € / vrk
Sesonkiaikoina + 25 %

Sesonkiaikoja ovat: Uusivuosi, Loppiainen, Hiihtolomaviikot, viikonloput välillä uusi vuosi – pääsiäinen,
Pääsiäinen, Vappu, kesän festarit,
Heinä-elokuun viikonloput, Rallit, Messut, Joulu.

Lapsi (2-13 v.) lisävuoteessa 20 €/vrk.
Lisävuode (yli 13 v.) 35 €/vrk.

Ryhmät – kysy tarjous!

Hääextra – 50 €

Tarjoamme hääpareille ja hääpäivää viettäville erityispalvelun: Saapumisiltana huoneessa suolaisia ja makeita herkkuja sekä lasilliset kuplivaa kuohujuomaa. Huoneeseen tarjoillun kevyen aamukahvin jälkeen virkistytään aamusaunassa ja sen jälkeen nautitaan kunnon ravitseva aamiainen Lyhtykuistilla.

Poistuminen vasta klo 15 mennessä.

Ryhmille erikseen sauna 10 €/hlö, min. 80 €, pyyhelisä 4,00 €.

Aktiviteetteja

Himoksen matkailualueen viihtymisympäristö aukeaa kotioveltamme niin kesällä kuin talvella. Laskettele, golfaa, viihdy Himos-festareilla – jokaiselle löytyy tekemistä ja kokemista! Himos kehittyy vuosi vuodelta ja tarjoaa aina uutta tekemistä.

Jämsän alueella on lukuisia luontokohteita ja nähtävyyksiä kuten Juveninkoski, Hiidenmäki, Hirvikartano, Synninlukko ja Vororotti. Lyhyen automatkan päässä on Isojärven kansallispuisto, Oravivuori (Struven ketjun mittauspiste), Kärkisten silta ja Vaarunvuori, Leivonmäen kansallispuisto, Petäjäveden vanha kirkko sekä Keuruun ja Multian nähtävyydet.

Eräopas Ilkka Talvi tekee luonnossa liikkumisesta helppoa niin talvella kuin kesällä. Ilkka tarjoaa mm. lumikenkävaellusta, kanoottiretkiä, jousiammuntaa ja hän lohkeaa vaikka trubaduuriksi ja yhteislaulattajaksi. Kysy lisää Ilkka Talvi, p. +358 45110 0145.

Kulttuurinnälkäisille on tarjolla Veli Ähtävän ateljee ja taidegalleria, Jämsän vaihtuvat näyttelyt ja erityisesti huopaosaamisen esittely, Serlachius-museot Mäntässä, Jyväskylän ja Tampereen kulttuuritarjonta ja kesäteatterien ihana kirjo.

Ja jos kaipaat lomallasi hemmottelua, luontoisterapeutti Pirjo-Riitta Haimila tarjoaa 40 vuoden kokemuksella Hyvän olon hoitoja Patapirtillä torstaisin. Kysy lisää Pirjo-Riitta Haimila, p. +358 41 547 1478.

Varaa majoitus

Haluan varata majoituksen alkaen

Kuinka moneksi yöksi:

Kuinka monelle: