Lähiruokaa ja luomua myös ryhmille

Juhlia ja kokouksia

Patapirtillä on vakiintunut maine erilaisten juhlien pitopaikkana. Pirtissä on vietetty niin häitä kuin hautajaisia, kastejuhlia, syntymäpäiviä, suvun kokoontumisia, pikkujouluja ja tietenkin Äitien ja Isien päiviä. Haluamme palvella Sinua parhaalla mahdollisella tavalla ja tehdä juhlapäivästäsi ikimuistoisen!

Toisaalta Pirttiin on kokoonnuttu myös hankkimaan uutta tietoa, tekemään päätöksiä, ryhmäytymään ja virkistymään; seinät venyvät myös koulutus- ja kokoontumistilaksi. Kokousväelle on tarjolla kolme erilaista tilaa; Pirtti isoja kokoontumisia varten (18 – 40 hlö, pääosin kokouskäytössä päiväaikaan), Lyhtykuisti vähän pienemmille (4 – 18 hlö, pääosin kokouskäytössä päiväaikaan) ja Päätykamari (4 – 14 hlö, käytettävissä myös ravintolan aukioloaikana). Kokousväelle on tarjolla laajakaista ja peruskokousvälineet (videotykki, valkokangas, fläppitaulu).

Useimpiin juhliin ja kokoontumisiin liittyy ruokailu. Räätälöimme tarjoilun toiveidenne mukaisesti. Näistä esimerkeistä on hyvä lähteä suunnittelemaan yhteistä juhla- tai kokoontumishetkeä. Kerro tarpeistasi – pyydä tarjous!

Pirtinpataa – 24 € / hlö (10-25 hlö ryhmä)

• Alkusalaatti, pirtinpata  (tuhti lihapata naudan ja porsaan sisäfileetä, sipulia, pekonia, punaviiniä) yrttiperunoilla ja juureksilla, Leipä, levite, vesi, maito, mehu, kotikalja. Kahvi/tee ja karamelli.
• Lisäksi marjaisa täytekakku + 10 € / hlö

Perinteinen Pirtin noutopöytä – 39 € / hlö (15 – 25 hlö ryhmä)

• Vihersalaatti ja salaatinkastike, kana-pastasalaatti. Uunissa paistettu kirjolohen filee, porsaan ulkofilee tai pirtinpata, sieni- tai kermapippurikastike, yrttiperunat, kuumat kasvikset. Leipä, levite, vesi, maito, mehu, kotikalja. Kahvi / tee / mehu ja marjaisa täytekakku.

 

Pirtin parempi juhlapöytä – 52 € / hlö (15 – 25 hlö ryhmä)

 

• Paajoen savulohi, Karpalosilliä, sardinoitua Päijänteen pikkuahventa, keitetty peruna, Hedelmäinen broilerisalaatti, Vihersalaatti ja salaatinkastike. Uunissa paistettu kirjolohen filee ja porsaan ulkofile tai Pirtinpata, sieni- tai kermapippurikastike, yrtti- tai juustoperunat, kuumat kasvikset tai kasvisgratiini. Leipä, levite, vesi, maito, mehu, kotikalja. Kahvi / tee / mehu ja marjaisa täytekakku tai esim. suklaakakku.

 

Kahvikokous 4 – 15 hlö (sis. kokoustilan käytön 1 – 3 tuntia ja kokousvälineet)

• Kahvi / tee ja Katrin kaardemummapulla – hinta 10 € / hlö, minimiveloitus 100 €.
• Kahvi / tee ja Suolainen piirakka – hinta 15 € / hlö, minimiveloitus 120 €.
• Kahvi / tee ja Makea marjapiirakka – hinta 15 € / hlö, minimiveloitus 120 €.