pata-150.png

Majoitus Himos-alueella & Saunapalvelut

Hotelli Jämsä-Himos, alueen paras hotelli

Himosmajoitus maaseutuhotellissa, nauti hotellimajoituksesta Jämsän Himoksella.

Suomen hemmottelevinta hotellimajoitusta Himosrinteiden kupeessa

Tarvitsetko hemmottelua? Haluatko viipyä lämminhenkisessä miljöössä hyvien palvelujen parissa? Kaipaatko mummolameininkiä tai ikimuistoisen hääyön ja -aamun? Onko etsinnässä majoitus Jämsästä, Himoksella?

Vieraidemme mukaan meiltä saa tätä kaikkea! Maaseutuhotellimme sijaitsee Patalahden rannalla, Himos-vuoren juurella, Jämsässä Himoksella. Vuonna 2005 valmistuneet hotellihuoneemme ja sauna tarjoavat viihtyisät perustilat. Talon aamiainen on saanut kehuja monipuolisuudestaan ja tuoreudestaan. Pystymme palvelemaan joustavasti ja asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Luomutilan puutarha, metsä ja hotellihuone Patalahti-järven rannalla mahdollistavat monipuolisen loman. Vietä aikaasi virkistäytymisen ja liikkumisen parissa. Löydä mielipaikkasi ja rauhoitu. Tutustu meloen vesiluontoon ja lintuihin, etsi Lumotun metsän pikkupolut ja halaile vanhoja lehmien kyljenkyhnytyspuita tai lähde rantalaavulle geokätköilemään. Himos Hiihtokeskus ja HimosLomat -yritykset sekä kaikki muut Jämsässä ja Himoksella toimivat yritykset palvelevat Sinua ympäri vuoden palveluillaan.

Tunnin matkan sisällä on uskomaton määrä nähtävyyksiä ja käyntikohteita kuten Serlachius-museot Mänttä-Vilppulassa, Jyväskylän museot ja viihdepalvelut, Säynätsalon Alvar Aalto -kohde, Petäjäveden Vanha kirkko, Keuruulla Elias Lönnrot -risteilyt, Korpilahdella Struven ketjun Oravivuoren mittauspiste, Isojärven kansallispuisto Kuhmoisissa ja Leivonmäen kansallispuisto Päijänteen toisella puolella. Ja Tamperekin on vain tunnin ja vartin matkan päässä.

Majoitus Jämsässä maaseutuhotellissa Himos-aktiviteettien ääressä

Uusi-Yijälän Maatila ja hotelli Himos-Jämsässä Patalahden rannalla. Viisi majoitushuonetta, jokaiselle oma suihku/wc. Vuodepaikkoja on 10 – 16. Takaamme yksilöllisen ja joustavan palvelun!

Noudatamme varaus- ja peruutuskäytännössä Suomen Maaseutumatkailuyhdistys ry:n sääntöjä. Hotellihuoneen saa saapumispäivänä haltuunsa viimeistään klo 15 ja sen luovutus on poistumispäivänä pääsääntöisesti klo 12.

Himos-asiakkaille on tarjolla majoitus extran kera: Niille, jotka haluavat vielä poistumispäivänä nauttia Himos-rinteistä tai muista aktiviteeteista, tarjoaa maaseutuhotellimme extramahdollisuuden käydä suihkussa ja varusteiden vaihdossa sitten, kun palveluista on nautittu kyllin. Erityisesti pääkaupunkiseudun ja Turun suunnan laskettelijat,  ovat käyttäneet ”majoitus himos-extra” -tilaisuuden hyväksi ja lasketelleet poistumispäivänä täyden päivän – meiltä Himokselta matkaa kotikonnuille on vain 2,5 – 3 tuntia!

Löydät lisätietoja maaseutuhotellimme majoitusvaihtoehdoista, aktiviteeteista ja saunomismahdollisuudesta huone-esittelyjen yhteydestä. Meiltä löytyy vähän erilainen – yksilöllinen ja palveleva – Himos-hotelli! 

Hotellimajoitus Himos-alueella maaseutuhotellissa Jämsän Patalahden rannalla.
Hääyö romanttisessa Ruusukamarissa tai Morsiusaitassa - maaseutuhotellin majoitus Himos-matkaajalle, hääparille, sinulle!

Hääpäivän kruunaa hääyö hotellissamme, Ruusukamarissa tai Morsiusaitassa

Hääpäivä on rakastavaisten onnenpäivä, joka jää hääparille mieleen ikimuistoisena. Hääyö Patapirtin tunnelmallisessa miljöössä – Punainen ”Ruusukamari” on romanttista rakkautta varten, Morsiusaitta ekologinen vaihtoehto hääyötä viettäville.

Jämsäläinen maaseutuhotelli Patapirtti Himos-alueella tarjoaa juhlatilan lämminhenkisen hääpäivän ja majoituksen romanttisen hääyön viettoon.

Hyvä ruoka, juoma, tuli ja tunnelma ovat onnellisuuden peruselementtejä. Haluamme hemmotella!

Sitoutua niin lujasti, että muuttuu pohjattomaksi.
Puristaa niin lujasti, että muuttuu rajattomaksi.
Rakastaa niin mielettömästi, ettei mikään enää ole vailla
merkitystä.

Hääparille ja hääpäivää viettäville hääextra

Tarjoamme hääparille ja hääpäivää viettäville erityispalvelun 50 € lisähintaan. Palvelu sisältää hääparille saapumisiltana huoneessa suolaisia ja makeita herkkuja sekä lasilliset kuplivaa kuohujuomaa.

Hotellihuoneeseen tarjoillun kevyen aamukahvin jälkeen virkistytään aamusaunassa ja sen jälkeen hääpari nauttii kunnon ravitsevan aamiaisen Lyhtykuistilla.

Poistuminen hotellista vasta klo 15 mennessä.

Hotellihuoneet Himos-Jämsä

Koe Suomen hemmottelevin majoitus Jämsässä!

RUUSUKAMARI

Punainen ”Ruusukamari” on romanttista rakkautta ja parisuhteen hoitoa varten.
Punainen ”Ruusukamari” on suosituin Himos-hotellin häähuoneemme. Majoittujia maks. 2+1.
Varaa huone

LEHMÄKAMARI

Vihreä kamari eli ”Lehmäkamari” on kunnianosoitus maidontuotannolle.
Mummoni Jenny Amalia Pitkänen lypsi lehmiä 75-vuotiaaksi saakka. Ykkösluokan maidon tuottaminen oli tavoitteena ja niinpä karjantarkkailija eli assistentti vieraili tilallamme säännöllisesti mittalypsyjä tekemässä ja karjanjalostussuunnitelmaa päivittämässä. Majoittujia maks. 2+3.
Varaa huone

AURINKOINEN EUROOPPA

Keltainen kamari muistuttaa, että suomalaiset ovat olleet osa Eurooppaa kauan ennen EU:ta.
20-luvulla mummoni, ihan tavallinen talollisen tyttö, pääsi kolmen kuukauden opintomatkalle Italiaan, Espanjaan ja Ranskaan Selma-siskonsa seurassa. Majoittujia maks. 3+2.

Tähän huoneeseen voit ottaa mukaan myös eläinystävän, lisähinta 30 €. Omistaja korvaa eläimen mahdollisesti aiheuttamat vahingot.
Varaa huone

ITSENÄINEN SUOMI

Sinisen kamarin seinältä toimiasi suopeasti seuraavat P. E. Svinhufvud ja C. G. E. Mannerheim.
En tiedä, miksi pappani Erik Juho Pitkänen oli ostanut juuri nämä kaksi kuvaa seinäänsä somistamaan. Minusta on kuitenkin aina ollut mukava nukkua presidentillisessä suojeluksessa. Majoittujia maks. 2+1.
Varaa huone

PÄÄTYKAMARI

Majoitu, pidä kokouksia hotellissa Jämsän Himoksella, meditoi tai ota vastaan hemmotteluhoitoja.
Isot (4 – 6 hlö) tyttö- ja poikaryhmät pitävät Päätykamarin koosta ja mahdollisuudesta yli yön -höpötykseen. Sekään ei haittaa, vaikka huoneen suihku/wc on käytävällä 10 metrin päässä. Majoittujia maks. 4 – 6.

Tähän huoneeseen voit ottaa mukaan myös eläinystävän, lisähinta 30 €. Omistaja korvaa eläimen mahdollisesti aiheuttamat vahingot.
Varaa huone

MORSIUSAITTA

Ekologinen vaihtoehto hääyötä viettäville.
Sitoutua niin lujasti että muuttuu pohjattomaksi. Puristaa niin lujasti että muuttuu rajattomaksi. Rakastaa niin mielettömästi ettei mikään enää ole vailla merkitystä.
Varaa huone

Hotelli Himos Saunaosasto

Nauti majoituspalveluiden ohessa Himosrinteiden kupeessa sijatsevassa Jämsäläisessä hotellissamme makoisat löylyt. Saunaosastolla tervaleppä tuoksuu ja poreamme houkuttelee kuplimaan. Saunan sisustuksessa paikalliset kirvesmiesveljekset Jarmo ja Marko Saarinen ovat käyttäneet luovaa mielikuvitusta ja saaneet hyötyneliöt kohdilleen! Sauna lämpenee iltaisin, mutta myös muiden toiveiden mukaan.

Kylpeminen tapahtuu yleensä huonekunnittain. Saunojat voivat virkistyä yläkerran parvekkeella tai rohkeimmat voivat pulahtaa Patalahteen. Virkistymistä ja seurustelua tai sohvaperunana olemista voi jatkaa aulan tv-tilan sohvaryhmällä. Sauna on mahdollista varata myös ryhmille erikseen . Ryhmän koko maks. 16 hlö.

Hinta 10 €/hlö, min. 80 €, pyyhelisä 4 €.

Majoitus hotellissa Jämsässä Himos keskuksessa

Etsi kuvista tunnelmaa, jonka koet meillä. Valitse sinulle mieleisin majoitus hotellissamme. Tule hemmoteltavaksi Jämsään ja vietä halutessasi aikaa Himos keskuksessa.

Hääextra

Tarjoamme hääpareille ja hääpäivää viettäville erityispalvelun 50 euron lisähintaan. Palvelu sisältää saapumisiltana huoneessa suolaisia ja makeita herkkuja sekä lasilliset kuplivaa kuohujuomaa. Huoneeseen tarjoillun kevyen aamukahvin jälkeen virkistytään aamusaunassa ja sen jälkeen nautitaan kunnon ravitseva aamiainen Lyhtykuistilla.

Poistuminen vasta klo 15 mennessä.

Hinnasto & Ryhmille

Kaksi henkilöä 1 vrk 140 €, lisävuorokaudet 110 €/vrk.
Yhden henkilön huone 110 €/vrk.
Sesonkiaikoina hintoihin lisätään 25 %, ei yhden henkilön majoitusalennusta.

Lapsi (2-12 v) lisävuoteessa 35 €/vrk. Lisävuode (yli 12 v) 50 €/vrk

Hinnat voimassa 30.4.2024 saakka.

Ryhmät – kysy tarjous!
Ryhmille erikseen yläkerran sähkösauna 10 €/hlö, min. 80 €, pyyhelisä 4 €.

Rantasauna 300 € / ryhmä, sisältää poreammeen käytön.

Sesonkiaikoja ovat: uusivuosi, loppiainen, hiihtolomaviikot, viikonloput välillä uusivuosi – pääsiäinen, pääsiäinen, vappu, kesän festarit, heinä-elokuun viikonloput, rallit, messut ja joulu.

Tee varaus

Soita

+358 45 651 1405

Laita postia

info@patapirtti.fi

Tule käymään

Yijälänsalmentie 190, Jämsä