pata-150

Ravintola Patapirtti

Ravintola Himos-alueella

Himos ravintolat tarjoavat puhtaita raaka-aineita läheltä.

Ruokaa rakkaudella

Ravintola Patapirtti aloitti toimintansa 23.3.2005. Alusta saakka olemme panostaneet laatuun; hyviin kotimaisiin raaka-aineisiin ja lähiruokaan. Osan raaka-aineista tuotamme itse – luomuna totta kai! ”Hyvä ruoka – parempi mieli” on ohje, joka toimii!

Miten pystymme tarjoamaan Sinulle unohtumattomia elämyksiä? Pyrimme käyttämään kunkin sesongin mukaisia tuoreita kotimaisia raaka-aineita. Paikallisia herkkuja ovat mm. jämsäläisen Seppälän tilan karitsan file, Ari Sorvarin kalastama Päijänteen kuha, Metsäleimun Eräpalvelun peltopyy ja peuran sisäfile sekä Karisalmen ja Vanha-Savelan luomutilojen Ylämaan naudan sisäfile ja jauheliha. Näitä eläintuotteita voi hyvillä mielin suositella kaikille vastuullisesti vihreille ruokailijoille!

Tervetuloa nauttimaan herkullista suomalaista ruokaa mummolatunnelmaan!

Patapirtin väki

Patapirtin Jouluruoka 2023

Joka vuosi pohdimme ja pähkäilemme, mitä jouluisia makuja tarjoaisimme ja millaisessa muodossa. Haluamme uusiutua sopivasti ja tuoda joulun maun kielelle ja mielelle. 

Tule ja tuo ystäväsi nauttimaan jouluisista mauista ja Patapirtin tunnelmasta!

Patapirtin jouluruoka 2023

P.s. Jos tämä jouluruoka tuntuu hieman tukevalta, meillä on myös kaksi kevyempää versiota. Kysy lisää, p. 045-6511405, info@patapirtti.fi

Tarvitsetko kokouspalveluja yrityksilla tai onko etsinnässä juhlatila Keski-Suomen alueelta? Tutustu Ravintola Patapirttiin.
Pihviä

Patapirtti, Himos-alueen suomalaisin ravintola, tarjoaa vahvoja ja puhtaita makuja

Käytämme turvallista suomalaista lihaa, kanaa ja kalaa sekä pääasiassa laktoosittomia maitotuotteita. Useimmat annokset voimme tehdä gluteenittomana.

Ole ystävällinen ja kerro erityisruokavaliostasi, jotta palvelemme Sinua mahdollisimman hyvin! Tarjoilijaltasi ja keittiöväeltä saat tietoa paitsi lain mukaan ilmoitettavista allergeeneista (mm. gluteeni, kananmuna, maito, pähkinät ja maapähkinät, selleri, sinappi, soija) myös muista raaka-aineista ja ruoan alkuperästä.

Himos sijaitsee metsien, peltojen ja järvien keskellä. Suomalainen keittiö on täynnä vahvoja puhtaita makuja, metsien, peltojen ja järvien antimia runsaalla kädellä annosteltuna. Ravintola Patapirtin erikoisuutena ovat tilaviinit ja pienpanimoiden oluet ja muut artesaanialkoholit. Tarjolla on myös rypäleviinejä ja muita perinteisiä alkoholijuomia.

Pahoittelemme sitä, että kaikkia raaka-aineita tai alkoholijuomia ei ole jatkuvasti saatavilla. Lähiraaka-aineiden suosio kasvaa, ja siksi kysyntä ajoittain ylittää tarjonnan. Toisaalta pyrimme hyödyntämään pienetkin uudet mahdollisuudet ”tiskinalusina”.

Unohtumattomia elämyksiä Himoksen kupeessa

Jämsäläiset ja Himos-alueen ravintolat ovat erikoistuneet kukin omalla tavallaan. Ravintola Patapirtti ja Uusi-Yijälän tila tarjoaa hyvää suomalaista ruokaa, juomaa, tulta ja tunnelmaa. Meidän tavoitteenamme on lisätä ihmisten onnellisuutta.

Meillä voit yöpyä maaseutuhotellissa Himoksen rinteiden kupeessa. Asiakkaat väittävät, että tarjoamamme aamiainen on yksi Suomen parhaista. Mene tiedä – ainakin se on runsas, monipuolinen, terveellinen ja herkullinen!

Pääset nauttimaan  saunapalveluista ja yhteistyökumppanien hemmotteluhoidoista. Maatilan kasvit, eläimet ja luontoympäristö toimivat elämysten lähteenä. Kesällä 2024 tarjolla on myös Lammaspaimen-majoitusta perheille. Kysy lisää ja seuraa ilmoittelua!

Uusi-Yijälän Viinimyymälästä voit ostaa mukaasi tai lahjaksi jämsäläistä osaamista, tilan omia viinejä. Uusi-Yijälän tilalla valmistetaan Mustaa Morttia, Yijän Ylpeyttä ja Kultaista Mataleinaa ruokaviineiksi. Seurustelukumppaniksi valmistamme makeita viinejä nimeltään Kaunis Elina, Musta Mortti, Yijän Ylpeys ja yksi jälkiruokaviinikin on: Hullu Pappi.

Myyntivalikoima vaihtelee pullotusten mukaan. Meillä palvellaan lain sallimissa rajoissa aina, kun emäntä on paikalla ja varmimmin ravintolan aukioloaikoina! Soita ja tarkista tilanne p. +358 45 651 1405.

Myymme lähialueen yrittäjien herkkuja ja hervokkeita: karamelleja, hunajaa, käsitöitä ja musiikkia. Saat tuliaiset ja kotiinviemiset helposti saman katon alta. Muistathan pistäytyä tarkistamassa valikoimamme.

Jämsäläiset himosravintolat ja majoituspaikat tajoavat maatilan elämyksiä.

Ravintola Patapirtti

Soita

+358 45 651 1405

Laita postia

info@patapirtti.fi

Tule käymään

Yijälänsalmentie 190, Jämsä

Ravintola

ti - pe 17 - 22 ja la 12 - 22

Viinikauppa

ma - su 9 - 21 (varmista puhelulla)