pata-150.png

Majoitus & Saunapalvelut

Himosmajoitus.jpg

Suomen hemmottelevinta majoitusta

Tarvitsetko hemmottelua? Haluatko viipyä lämminhenkisessä miljöössä hyvien palvelujen parissa? Kaipaatko mummolameininkiä tai ikimuistoisen hääyön ja -aamun?

Vieraidemme mukaan meiltä saa tätä kaikkea. Vuonna 2005 valmistuneet hotellihuoneemme ja sauna tarjoavat viihtyisät perustilat. Talon aamiainen on saanut kehuja monipuolisuudestaan ja tuoreudestaan.

Luomutilan puutarha, metsä ja Patalahti mahdollistavat monipuolisen virkistäytymisen ja liikkumisen; löydä mielipaikkasi ja rauhoitu, tutustu meloen vesiluontoon ja lintuihin, etsi Lumotun metsän pikkupolut ja halaile vanhoja lehmien kyljenkyhnytyspuita tai lähde rantalaavulle geokätköilemään.

Nauti Himoksen aktiviteeteista

Maaseutuhotellissamme on viisi majoitushuonetta, jokaisella oma suihku/wc. Vuodepaikkoja on 10 – 16. Takaamme yksilöllisen ja joustavan palvelun! Noudatamme varaus- ja peruutuskäytännössä Suomen Maaseutumatkailuyhdistys ry:n sääntöjä. Huoneen saa saapumispäivänä haltuunsa viimeistään klo 15 ja sen luovutus on poistumispäivänä pääsääntöisesti klo 12.

Niille asiakkaille, jotka haluavat vielä poistumispäivänä nauttia Himos-rinteistä tai muista aktiviteeteista, tarjoamme mahdollisuuden käydä suihkussa ja varusteiden vaihdossa sitten, kun palveluista on nautittu kyllin. Erityisesti pääkaupunkiseudun ja Turun suunnan laskettelijat ovat käyttäneet tilaisuuden hyväksi ja lasketelleet poistumispäivänä täyden päivän – meiltä Himokselta matkaa kotikonnuille on vain 2,5 – 3 tuntia!

Löydät lisätietoja aktiviteeteista ja saunomismahdollisuudesta huone-esittelyjen alta.

Majoitusta-Himoksen-äärellä.jpg

Huoneet

RUUSUKAMARI

Punainen ”Ruusukamari” on romanttista rakkautta ja parisuhteen hoitoa varten.
Punainen ”Ruusukamari” on suosituin häähuoneemme. Majoittujia maks. 2+1.
Varaa huone

LEHMÄKAMARI

Vihreä kamari eli ”Lehmäkamari” on kunnianosoitus maidontuotannolle.
Mummoni Jenny Amalia Pitkänen lypsi lehmiä 75-vuotiaaksi saakka. Ykkösluokan maidon tuottaminen oli tavoitteena ja niinpä karjantarkkailija eli assistentti vieraili tilallamme säännöllisesti mittalypsyjä tekemässä ja karjanjalostussuunnitelmaa päivittämässä. Majoittujia maks. 2+3.
Varaa huone

AURINKOINEN EUROOPPA

Keltainen kamari muistuttaa, että suomalaiset ovat olleet osa Eurooppaa kauan ennen EU:ta.
20-luvulla mummoni, ihan tavallinen talollisen tyttö, pääsi kolmen kuukauden opintomatkalle Italiaan, Espanjaan ja Ranskaan Selma-siskonsa seurassa. Majoittujia maks. 3+2.

Tähän huoneeseen voit ottaa mukaan myös eläinystävän, lisähinta 30 €. Omistaja korvaa eläimen mahdollisesti aiheuttamat vahingot.
Varaa huone

ITSENÄINEN SUOMI

Sinisen kamarin seinältä toimiasi suopeasti seuraavat P. E. Svinhufvud ja C. G. E. Mannerheim.
En tiedä, miksi pappani Erik Juho Pitkänen oli ostanut juuri nämä kaksi kuvaa seinäänsä somistamaan. Minusta on kuitenkin aina ollut mukava nukkua presidentillisessä suojeluksessa. Majoittujia maks. 2+1.
Varaa huone

PÄÄTYKAMARI

Majoitu, pidä kokouksia, meditoi tai ota vastaan hemmotteluhoitoja.
Isot (4 – 6 hlö) tyttö- ja poikaryhmät pitävät Päätykamarin koosta ja mahdollisuudesta yli yön -höpötykseen. Sekään ei haittaa, vaikka huoneen suihku/wc on käytävällä 10 metrin päässä. Majoittujia maks. 4 – 6.

Tähän huoneeseen voit ottaa mukaan myös eläinystävän, lisähinta 30 €. Omistaja korvaa eläimen mahdollisesti aiheuttamat vahingot.
Varaa huone

MORSIUSAITTA

Ekologinen vaihtoehto hääyötä viettäville.
Sitoutua niin lujasti että muuttuu pohjattomaksi. Puristaa niin lujasti että muuttuu rajattomaksi. Rakastaa niin mielettömästi ettei mikään enää ole vailla merkitystä.
Varaa huone

Saunaosasto

Saunaosastolla tervaleppä tuoksuu ja poreamme houkuttelee kuplimaan. Saunan sisustuksessa paikalliset kirvesmiesveljekset Jarmo ja Marko Saarinen ovat käyttäneet luovaa mielikuvitusta ja saaneet hyötyneliöt kohdilleen! Sauna lämpenee iltaisin, mutta myös muiden toiveiden mukaan.

Kylpeminen tapahtuu yleensä huonekunnittain. Saunojat voivat virkistyä yläkerran parvekkeella tai rohkeimmat voivat pulahtaa Patalahteen. Virkistymistä ja seurustelua tai sohvaperunana olemista voi jatkaa aulan tv-tilan sohvaryhmällä. Sauna on mahdollista varata myös ryhmille erikseen. Ryhmän koko max. 16 hlö.

 Hinta 10 €/hlö, min. 80 €, pyyhelisä 4 €.

Kuvagalleria

Hääextra

Tarjoamme hääpareille ja hääpäivää viettäville erityispalvelun 50 euron lisähintaan. Palvelu sisältää saapumisiltana huoneessa suolaisia ja makeita herkkuja sekä lasilliset kuplivaa kuohujuomaa. Huoneeseen tarjoillun kevyen aamukahvin jälkeen virkistytään aamusaunassa ja sen jälkeen nautitaan kunnon ravitseva aamiainen Lyhtykuistilla.

Poistuminen vasta klo 15 mennessä.

Hinnasto & Ryhmille

Kaksi henkilöä 1 vrk 125 €, lisävuorokaudet 99 €/vrk.
Yhden henkilön huone 99 €/vrk.
Sesonkiaikoina hintoihin lisätään 25 %.

Lapsi (2-13 v) lisävuoteessa 20 €/vrk. Lisävuode (yli 13 v) 35 €/vrk.

Ryhmät – kysy tarjous!
Ryhmille erikseen sauna 10 €/hlö, min. 80 €, pyyhelisä 4 €.

Sesonkiaikoja ovat: uusivuosi, loppiainen, hiihtolomaviikot, viikonloput välillä uusivuosi – pääsiäinen, pääsiäinen, vappu, kesän festarit, heinä-elokuun viikonloput, rallit, messut ja joulu.

Tee varaus

Soita

+358 45 651 1405

Laita postia

tarja.uusipaasto@pp.inet.fi

Tule käymään

Jyväskyläntie 848, Jämsä