pata-150

Meidät löytää luonnon keskeltä Himokselta

Himoksen lumetus

Yhteystiedot

Puhelin: + 358 45 651 1405
Sähköposti: info@patapirtti.fi
Osoite: Yijälänsalmentie 190, 42100 Jämsä

Ajo-ohje
Laita gps:ään osoitteeksi Jyväskyläntie 808, niin saat ohjeen kääntyä oikeasta tienhaarasta. Tilamme sijaitsee 9-tien (Jyväskylä – Tampere) varrella Patalahden rannalla vastapäätä Pohjois-Himosta. Tampereelta tullessa meille käännytään 800 m Himos-risteyksestä Jyväskylään päin. Seuraa mustavalkoisia ”Uusi-Yijälä” -kylttejä.

Jyväskylän suunnasta tullessa on Jämsän kaupungin Juokslahden kylän ohituskaistan alusta matkaa vielä 5 km. Kun Himos alkaa pilkottaa vasemmalla kädellä ja vastaantulevilla on ohituskaista, olet jo lähellä. Meille käännytään heti ohituskaistan päätyttyä vasemmalle järven suuntaan; seuraa mustavalkoisia ”Uusi-Yijälä” -kylttejä. Jos ajat risteyksestä ohi, ei hätää: 600 m päässä on molemmin puolin tietä levähdyspaikat, joilla on hyvä käydä kääntymässä.

Olet sydämellisesti tervetullut viihtymään kanssamme Uusi-Yijälän tilalle, Ravintola Patapirttiin

Himos-Jämsä esittely

Himos-Jämsän alueelta löytyy loputtomasti värikästä tekemistä jokaiselle vuodenajalle. Himoksen vilkas matkailukeskus, Keski-Suomen monipuolinen luonto sekä laaja aktiviteettitarjonta kutsuvat matkailijoita viihtymään Jämsään. Himos-Jämsän seudun matkailuyritykset tarjoavat ohjelmapalveluja laskettelusta ja koiravaljakkoajelusta melontaan ja värikuula-ammuntaan. Jämsässä tekemistä löytyy rauhasta nauttivalle, kuten myös aktiviteeteista innostuneille.

Alueelta löydät useita herkuttelu- ja ostospaikkoja sekä virkistäviä hemmotteluhoitoja. Seudun ravintolat ja kahvilat tarjoavat suussa sulavia elämyksiä ja rentoa tunnelmaa. Innokkaat shoppailijat pääsevät kiertelemään ihastuttaviin huopaliikkeisiin ja muihin erikoismyymälöihin. Palveluja löytyy jokaiselle lomailijalle. Tutustu laajaan valikoimaan ja yhdistele juuri sinun lomaasi sopivat palvelut.

Katso video –>

ryhmille
Katso video

Ota yhteyttä

Soita

+358 45 651 1405

Laita postia

info@patapirtti.fi

Tule käymään

Yijälänsalmentie 190, Jämsä

Ravintola

ti-pe 17 - 22 ja la 12 - 22

Viinikauppa

ma-su 9 - 21 (varmista puhelulla)